Stuvet Spinat: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1666_finished_web.jpg|right|thumb|Stuvet spinat]]
[[Image:IMG_1666_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Stuvet spinat]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Smager godt ovenpå kartofler :-)
Smager godt ovenpå kartofler :-)
Alternativt er [[Stuvet hvidkål]] også godt :-)


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 19. dec. 2009, 21:06

Stuvet spinat

Smager godt ovenpå kartofler :-)

Alternativt er Stuvet hvidkål også godt :-)

Ingredienser

  • 600-700 gr. frosset, hakket spinat
  • Margarine
  • 2 spsk. mel
  • 5 dl. mælk
  • Salt og peber
  • Revet muskatnød

Tilberedning

  • Smelt margarine
  • Tilsæt mel og pisk godt sammen
  • Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring
  • Bland den frosne, hakkede spinat i
  • Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød