Tabouleh

Fra Opskrifter
Version fra 11. okt. 2008, 15:40 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (→‎Tilberedning)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Tabouleh

Ingredienser

Salaten

  • 3 dl. bulgur
  • 4,5 dl. vand
  • 1/2 agurk
  • 3 tomater
  • 1 rød peber (eller lidt mindre)
  • 1/2 rødløg

Marinade

  • Saften fra 1/2 citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 bundt hakket persille
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Kog bulgur i vandet i 10 minutter og lad det trække 10 minutter
  2. Bulguren afkøles
  3. Skær tomater, agurk, peberfrugter og rødløg i helt små tern
  4. Bland citronsaft, olie, hakket persille, presset hvidløg, spidskommen salt og peber til marinade
  5. Bland det hele