Tiramisu: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1592_finished_web.jpg|right|thumb|Tiramisu]]
[[Image:IMG_1592_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Tiramisu]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


En lækker, nem dessert.
En lækker, nem dessert.

Nuværende version fra 24. okt. 2008, 19:27

Tiramisu

En lækker, nem dessert.

Skal laves i forvejen, så den egner sig godt som dessert til festmad.

Ingredienser

  • 250 gr. mascarpone
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 5 spsk. sukker
  • 15 (ca.) fingersmåkager (Savoiardi)
  • 1 dl. stærk kaffe
  • 1 lille glas marsala
  • Kakaodrys

Tilberedning

  • Fordel fingerkagerne i bunden af et fad, så de ligger i et lag
  • Dryp den kolde kaffe over
  • Dryp marsala over
  • Pisk blommerne lyse med 3 spsk. sukker
  • Vend piskede æggeblommer med mascarpone
  • Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk helt stive
  • Vend forsigtigt piskede hvider med mascarponecremen
  • Fordel cremen over kagerne
  • Drys med kakao, evt. gennem en sigte
  • Stil den koldt i 3-4 timer, inden servering