Æbleskiver

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Hjemmelavede æbleskiver

Der er altså intet så godt, som enten lune æbleskiver eller pandekager, næsten direkte fra panden. Og glem med det samme industri-palmin-æbleskiver, der bare varmes i ovnen. De kommer altså ikke nær hjemmelavede æbleskiver, hvor hviderne er pisket stive og det hele.

Ingredienser

(ca. 50 stk.)

  • 375 gr. hvedemel
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 liter mælk
  • 5 æggeblommer
  • 5 æggehvider
  • 250 gr. margarine
  • 1/2 tsk. salt
  • Margarine til bagning

Tilberedning

  1. Smelt margarinen og lad den køle let af
  2. Rør mel, sukker og mælk sammen
  3. Æggeblommerne røres i sammen med den smeltede margarine
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen
  5. Bages på en æbleskivepande