Bøf ala Buca

Bøf ala Buca
Bøf ala Buca

Denne opskrift er et forsøg på at genskabe den urimeligt gode ret “Entrecôte alla Robespierre”, som man kan få på restaurant La Buca.

Ingredienser

  • gode oksebøffer, lidt tykt skåret
  • frisk spinat
  • citron
  • olivenolie
  • hvidløg

Opskrift

  1. Pres hvidløg i olie
  2. Tæv bøfferne store og flade med en kødhammer
  3. Pres saften af citronen
  4. Vask og hak den friske spinat fint
  5. Bøfferne steges kortvarigt på en pande (pas på de ikke bliver gennemstegte, når de er banket flade)
  6. Tag dem af varmen
  7. Smør dem godt med hvidløgsolien
  8. Læg hakket spinat over
  9. Drys med rigeligt god, revet parmesan
  10. Dryp med citron

Server straks.