Indbagt pizza med kødsovs og feta

Indbagt pizza med kødsovs og feta
Indbagt pizza med kødsovs og feta

Ingredienser

Dej

  • 25 gram gær
  • 2,5 dl. vand
  • lidt olie & salt
  • 350 gram hvedemel

Fyld

  • 300-400 gram hakket oksekød
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 tsk oregano
  • 1 ds koncentreret tomatpuré
  • 1 ds flåede, hakkede tomater
  • 50 gram fetaost
  • 50 gram mozarellaost
  • 1 æg (til pensling)

Opskrift

Start med at tænde ovnen.

Dej / Bund

  1. Rør gær ud i vand
  2. Tilsæt resten af dejens ingredienser
  3. Ælt dejen

Fyld

  1. Svits kødet i lidt olie
  2. Tilsæt hvidløg, oregano, tomatkoncentrat og flåede tomater
  3. Kog saucen 10 minutter uden låg
  4. Vend feta og mozarella i kødsovsen

Samle og bage

  1. Del dejen i 2 lige store stykker
  2. Rul begge stykker fladt ud som cirkler
  3. Læg den ene cirkel på en bageplade med bagepapir
  4. Fordel fyldet over, men lad lidt kant være frit
  5. Pensl kanten med æg
  6. Læg den anden cirkel over, og saml kanten godt hele vejen rundt
  7. Pensl pizzaen ovenpå med æg
  8. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter