Kylling i kokosmælk og karry

Kylling i kokosmælk og karry
Kylling i kokosmælk og karry

Ingredienser

  • Ris
  • 300 gram kyllingefilet
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 2 tsk karry
  • 150 gram gulerødder
  • 100 gram squash
  • 200 gram broccoli
  • 1 ds. kokosmælk
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • maizena til jævning
  • salt og peber

Opskrift

  1. Sæt risen over og koge
  2. Skær kyllingen i smalle strimler
  3. Skær gulerødder i smalle, korte stave
  4. Skær squash i mindre stykker
  5. Vask og del broccoli i små buketter
  6. Hak ingefær og hvidløg fint og svits i olie i en wok
  7. Brænd nu karryen af sammen med hvidløg og ingefær
  8. Svits kyllingestrimler med
  9. Tilsæt gulerødder og broccoli og steg med et par minutter
  10. Hæld kokosmælk og bouillon ved og kog i 8-10 minutter
  11. Tilsæt squashstykkerne de sidste 2 minutter
  12. Smag til med salt og peber og jævn retten