Muffins med banan og chokolade

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning

Ingredienser

(ca. 16 stk.)

  • 2 æg
  • 3 dl. sukker
  • 100 gr. smør
  • 1 dl. mælk
  • 3 dl. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 banan (mos)
  • Hakket chokolade
  • Papirforme til bagning

Tilberedning

  1. Pisk æg og sukker til det skummer
  2. Smelt smørret og rør det i æggene, sammen med mel, bagepulver og mælk
  3. Mos bananen og hak chokoladen og bland det i dejen
  4. Læg papirforme i muffinsformen og hæld dejen i (fyld ikke formene helt op)
  5. Bages ved 180 grader (varmluft: 150 grader) i ca. 20 minutter

Tip: Variér fyldet som du ønsker. Der kan sagtens komme bær eller hakkede nødder i, i stedet for banan og chokolade.