Nuddelret med kylling

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Nuddelret med kylling

I denne ret kan grøntsagerne nemt varieres efter ønske og hvad man lige har. Skal det være venligt overfor små børn, kan man overveje ikke at bruge karrypasta, ingefær og chili. Kødet smager bedst, hvis det har fået lov at marinere i nogle timer, men man kan også sagtens bare lave det direkte med krydderierne.

Ingredienser

  • 1 pk nudler
  • 250 kyllingefilet
  • Lidt soyasovs
  • Eventuelt Karrypasta, ingefær og chili
  • 1 rød peber
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1 ds. bambusskud
  • 1 ds. kokosmælk (brug light kokosmælk, hvis det skal være sundt)
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Skær kylling i mindre stykker
  2. Hvis tiden er til det, så marinér kylling i olie, salt, peber, hvidløg og evt. soya
  3. Svits kylling i olie og hvidløg (evt. med Karrypasta, ingefær og chili)
  4. Tilsæt grøntsager og svits lidt
  5. Tilsæt bambusskud og kokosmælk
  6. Skal koge lidt ind, ca. 5-10 minutter
  7. Kog nudlerne og bland det hele sammen