Oksekødssuppe med pasta

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Oksekødssuppe med pasta



Ingredienser

  • 25 gr. margarine
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 gr. magert, hakket oksekød
  • 1 liter bouillon
  • 1 lille ds. koncentreret tomatpuré
  • 1 ds. bønner i tomatsovs
  • 1 tsk. kommen
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • 50 gr. pasta
  • 100 gr. kvarg
  • 1 spsk. hvedemel
  • Tilbehør: Godt, groft brød

Tilberedning

  1. Svits løg og hvidløg i margarinen
  2. Tilsæt nu oksekød og svits med til det er gråt
  3. Tilsæt bouillon, tomatpuré. bønner, kommen, paprika, salt og peber
  4. Lad suppen koge kortvarigt under låg
  5. Tilsæt nu pasta og kog til den er næsten færdig
  6. Rør fromaiche frais sammen med mel og rør i suppen som jævning
  7. Kog suppen kort og den er klar