Oksekød med karry og tomat: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1764_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Oksekød med karry og tomat]] | [[Image:IMG_1764_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Oksekød med karry og tomat]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta. | Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta. |
Nuværende version fra 7. feb. 2010, 19:30
Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. olie
- Salt og peber
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 bakke champignon
- 400 gr. hakket oksekød
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater
- 2 spsk. olivenolie
- Bulgur (eller god, frisk båndpasta)
Tilberedning
Start med at sætte over til kogning af bulgur eller pasta.
- Skræl rødløg og skær i små tern
- Vend rødløg med karry og olie og krydr med salt og peber
- Skær peberfrugter i tern
- Del champignon i kvarte
- Tilsæt peberfrugter, champignon og kød og steg kødet gråt
- Tilsæt tomaterne sammen med hvidløg
- Simrer sagte 10-20 minutter
- Tilsæt olivenolien