Oksekød med karry og tomat: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1764_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Oksekød med karry og tomat]]
[[Image:IMG_1764_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Oksekød med karry og tomat]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.
Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.

Nuværende version fra 7. feb. 2010, 19:30

Oksekød med karry og tomat

Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. olie
  • Salt og peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 bakke champignon
  • 400 gr. hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • Bulgur (eller god, frisk båndpasta)

Tilberedning

Start med at sætte over til kogning af bulgur eller pasta.

  1. Skræl rødløg og skær i små tern
  2. Vend rødløg med karry og olie og krydr med salt og peber
  3. Skær peberfrugter i tern
  4. Del champignon i kvarte
  5. Tilsæt peberfrugter, champignon og kød og steg kødet gråt
  6. Tilsæt tomaterne sammen med hvidløg
  7. Simrer sagte 10-20 minutter
  8. Tilsæt olivenolien