Kartoffel-Porre Suppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2035_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kartoffel-Porre suppe]] | [[Image:IMG_2035_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kartoffel-Porre suppe]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
[[Image:IMG_5325_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Svitsning af de dejlige grøntsager til suppen]] | |||
[[Image:IMG_5326_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Toppings til kartoffel porre suppe]] | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 24. okt. 2008, 18:46
Ingredienser
(4 personer)
- 3-4 porrer
- 2 løg
- 750 gr. kartofler
- Margarine eller olie til stegning
- 1,5 liter grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- 100-150 gr. bacon
- Friskhakket persille
- Tilbehør: Godt brød
Tilberedning
- Skær bacon fint og steg bacon sprødt (toppings)
- Skræl løgene og skær dem groft ud
- Rens porrer og skær dem i ringe
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern
- Svits løg, porrer og kartofler i fedtstof
- Tilsæt bouillon og krydderier
- Kog mørt, ca. 25-30 minutter
- Tag det af varmen, og blend med en stavblender
Server med groft brød samt bacontern og persille til at drysse over.