Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon == Ingredienser == (ca. 4 personer) * 2 rødløg * 250 gr. broccoli * lidt t...)
 
Linje 21: Linje 21:
# Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag''
# Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, ''afdryppes i et dørslag''
# Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle''
# Svits bacon sprødt på en pande, ''lad det ligge og suge på køkkenrulle''
# Æg, mælk, ost og hytteost piskes sammen
# Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
# Smør en tærtefadet
# Smør en tærtefadet
# Fordel løg og broccoli i tærtefadet
# Fordel løg og broccoli i tærtefadet

Versionen fra 9. sep. 2008, 20:18

Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

Ingredienser

(ca. 4 personer)

  • 2 rødløg
  • 250 gr. broccoli
  • lidt timian
  • 150-200 gr. bacon i tern
  • 5 æg
  • 1 dl. mælk
  • 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
  • 200 gr. hytteost
  • peber

Tilberedning

  1. Løgene pilles og skæres i både
  2. Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
  3. Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
  4. Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
  5. Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
  6. Smør en tærtefadet
  7. Fordel løg og broccoli i tærtefadet
  8. Drys bacon over
  9. Hæld ægge/oste-blandingen over
  10. Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter

Server med frisk salat.