Amerikanske pandekager: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 23: Linje 23:
# Steg på pande som små, tykke pandekager
# Steg på pande som små, tykke pandekager


[[Category:Morgenmad]]
[[Category:Kage]]
[[Category:Kage]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Tilbehør]]

Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12

Amerikanske pandekager

De amerikanske pandekager er specielle blandt andet fordi de indeholder bagepulver, hvilket får dem til at hæve op på panden og blive tykke og svampede.

Prøv også de almindelige pandekager.

Ingredienser

  • 170 gr. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 2,5 dl. kærnemælk
  • 0,5 dl. olie eller oliemargarine
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • Tilbehør: Sukker, ahornsirup eller syltetøj

Tilberedning

  1. Bland mel med bagepulver
  2. Bland alle de andre ingredienser i
  3. Pisk fint med elpisker
  4. Steg på pande som små, tykke pandekager