Amerikanske pandekager: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_2108_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Amerikanske pandekager]]
[[Image:IMG_2108_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Amerikanske pandekager]]
De amerikanske pandekager er specielle blandt andet fordi de indeholder bagepulver, hvilket får dem til at hæve op på panden og blive tykke og svampede.
Prøv også de [[Pandekager|almindelige pandekager]].


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Versionen fra 6. dec. 2008, 15:51

Amerikanske pandekager

De amerikanske pandekager er specielle blandt andet fordi de indeholder bagepulver, hvilket får dem til at hæve op på panden og blive tykke og svampede.

Prøv også de almindelige pandekager.

Ingredienser

  • 170 gr. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 2,5 dl. kærnemælk
  • 0,5 dl. olie eller oliemargarine
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • Tilbehør: Sukker, ahornsirup eller syltetøj

Tilberedning

  1. Bland mel med bagepulver
  2. Bland alle de andre ingredienser i
  3. Pisk fint med elpisker
  4. Steg på pande som små, tykke pandekager