Aspargessuppe

Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 11:25 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med '{{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 2 ds. asparges * 1 L hønsebouillon * 1/4 fløde, 13% == Tilberedning == # Bouillon og væde fra asparges koges godt igennem…')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning

Ingredienser

  • 2 ds. asparges
  • 1 L hønsebouillon
  • 1/4 fløde, 13%

Tilberedning

  1. Bouillon og væde fra asparges koges godt igennem
  2. Tilsæt fløde og varm godt igennem igen
  3. Jævn suppen med maizena
  4. Smag til med salt og peber
  5. Tilsæt asparges og evt. kødboller