Bøf ala Buca

Fra Opskrifter
Version fra 1. jan. 2009, 16:11 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Bøf ala Buca {{AdSenseInsidePostRight}} Her har vi forsøgt at genskabe den urimeligt gode ret "Entrecôte alla Robespier...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Bøf ala Buca

Her har vi forsøgt at genskabe den urimeligt gode ret "Entrecôte alla Robespierre" man kan få på restaurant La Buca. Det er selvfølgelig en smule blasfemisk, sådan at tro man lige kan eftergøre det. Det skader dog ikke at forsøge, når man nu ikke kan spise hver aften på La Buca.

Ingredienser

  • Gode oksebøffer, lidt tykt skåret
  • Frisk spinat
  • Citron
  • Revet parmesan
  • Olivenolie
  • Hvidløg

Tilberedning

  1. Pres hvidløg i olie
  2. Tæv bøfferne store og flade med en kødhammer
  3. Pres saften af citronen
  4. Vask og hak den friske spinat fint
  5. Bøfferne steges kortvarigt på en pande (pas på de ikke bliver gennemstegte, når de er banket flade)
  6. Tag dem af varmen
  7. Smør dem godt med hvidløgsolien
  8. Læg hakket spinat over
  9. Drys med rigeligt god, revet parmesan
  10. Dryp med citron

Server straks.