Biksemad

Fra Opskrifter
Version fra 6. jun. 2010, 18:31 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Biksemad {{AdSenseInsidePostRight}} Fantastisk, simpelt, kolesterolbombe, lækkert. Server med en god kold øl. == Ingredienser == * …')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Biksemad

Fantastisk, simpelt, kolesterolbombe, lækkert. Server med en god kold øl.

Ingredienser

  • Kød fra svin :)
  • Kartofler
  • Løg
  • Æg
  • Tilbehør: HP sauce, ketchup og måske endda bearnaise sauce

Tilberedning

  1. Kog kartoflerne og lad dem afkøle
  2. Skær skinkekødet i tern
  3. Skær kartofler i tern
  4. Snit løgene
  5. Svits kødtern i rigeligt med fedtstof
  6. Tilsæt løg og kartoffeltern og svits til det er godt brunet
  7. Lav nogle spejlæg af æggene