Brownies

Fra Opskrifter
Version fra 23. dec. 2008, 10:36 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Brownies {{AdSenseInsidePostRight}} Den ''skal'' helst være lidt faldet sammen i midten. == Ingredienser == * 3 æg * 2...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Brownies

Den skal helst være lidt faldet sammen i midten.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 200 gr. sukker
  • 150 gr. hakkede mandler
  • 100 gr. mørk chokolade
  • 125 gr. smør
  • 75 gr. hvedemel
  • 1 spsk. vaniliesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • Drys: 50 gr. hakkede mandler

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen
  2. Smelt chokolade over vandbad og rør smør i til det smelter
  3. Pisk æg og sukker luftigt
  4. Rør forsigtigt chokolademassen og de hakkede mandler i
  5. Sigt mel, vaniliesukker og bagepulver sammen og bland det i æggemassen
  6. Belæg en bradepande med bagepapir (ca. 20x30cm) og hæld dejen i
  7. Drys med mandler
  8. Bages ved 150-160 grader varmluft i ca. 25 minutter