Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 34: Linje 34:
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:Suppe]]
[[Category:Suppe]]
[[Category:Nemt og Hurtigt]]
[[Category:Nemt og Hurtigt]]
[[Category:Hakket Oksekød]]
[[Category:Hakket Oksekød]]

Versionen fra 28. jan. 2008, 20:01

Chili Con Carne Suppe

Ingredienser

(4 personer)

Suppen

  • 400 gr. hakket oksekød (magert)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds. flåede tomater
  • 5 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 ds. røde kidneybønner
  • 4 stængler blegselleri
  • 1 grøn peberfrugt

Tilbehør

  • Et bæger græsk yoghurt
  • Sambal Oelek
  • Persille
  • Brød

Tilberedning

  1. Brun kødet i lidt olivenolie
  2. Hak hvidløget fint
  3. Tilsæt hvidløg, flåede tomater og bouillon
  4. Lad det simre under låg i 20 minutter
  5. Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker
  6. Hæld vandet fra kidneybønnerne
  7. Tilsæt bønner, blegselleri og peberfrugt
  8. Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.

Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.