Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
mNo edit summary
mNo edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[IMG_1348_finished_web.jpg]]
[[Billede:IMG_1348_finished_web.jpg]]
 
[[Image:IMG_1348_finished_web.jpg|right]]
 
 


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Versionen fra 27. jan. 2008, 20:24

IMG 1348 finished web.jpg

IMG 1348 finished web.jpg


Ingredienser

(4 personer)

Suppen

  • 400 gr. hakket oksekød (magert)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds. flåede tomater
  • 5 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 ds. røde kidneybønner
  • 4 stængler blegselleri
  • 1 grøn peberfrugt

Tilbehør

  • Et bæger græsk yoghurt
  • Sambal Oelek
  • Persille
  • Brød

Tilberedning

Hak hvidløget fint. Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt hvidløget, flåede tomater og bouillon. Lad det simre under låg i 20 minutter. Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker. Hæld vandet fra kidneybønnerne og tilsæt dem, sammen med blegselleri og peberfrugt. Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.

Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.