Choko-Bananroulade

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Choko-bananroulade

Ingredienser

Dej

  • 3 æg
  • 2 dl. sukker
  • 1 spsk. mel
  • 1/2 dl. kartoffelmel
  • 2 spsk. kakao
  • 1 1/2 tsk. bagepulver

Fyld

  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniliesukker
  • 2-3 bananer
  • Revet mørk chokolade til pynt

Tilberedning

Bund

  1. Pisk æg og sukker grundigt
  2. Bland mel og kartoffelmel med bagepulver og kakao
  3. Rør melblanding i æggene
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir (25x35 cm)
  5. Pensl bagepapir med smeltet smør
  6. Bred dejen ud på bagepapiret
  7. Bages 6-8 minutter ved 250 grader midt i ovnen (vær opmærksom, da den hurtigt kan blive sort)
  8. Drys sukker på nyt bagepapir
  9. Vend straks den færdige bund ud på sukkeret
  10. Fjern det andet bagepapir og lad bunden køle lidt af

Fyld og samle

  1. Pisk fløden til skum og smag til med flormelis og vaniliesukker
  2. Læg tynde skiver banan og det meste af flødeskummen på kagen
  3. Rul den sammen (begynd at rulle med bagepapir på, og træk det forsigtigt af jo længere du kommer)
  4. Pynt med flødeskum og revet chokolade