Chokoladekage med appelsin: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 21: | Linje 21: | ||
# Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen | # Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen | ||
# Smelt margarine og bland i dejen | # Smelt margarine og bland i dejen | ||
# Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i | # Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i 25-30 minutter | ||
# Bland glasur og smør over | # Bland glasur og smør over | ||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] |
Nuværende version fra 13. nov. 2011, 10:05
Uuuuhm, den er god. Rigtig god konsistens.
Ingredienser
- 3 æg
- 250 gr. sukker
- 300 gr. hvedemel
- 75 gr. kakao
- 1 tsk. natron
- 3 1/2 dl. appelsinjuice
- 150 gr. margarine
- Glasur: Flormelis og vand, samt kakao til den mørke
Tilberedning
- Tænd for ovnen
- Pisk æg og sukker til det skummer
- Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen
- Smelt margarine og bland i dejen
- Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i 25-30 minutter
- Bland glasur og smør over