Chokoladekage med appelsin: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 21: Linje 21:
# Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen
# Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen
# Smelt margarine og bland i dejen
# Smelt margarine og bland i dejen
# Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i 35-40 minutter
# Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i 25-30 minutter
# Bland glasur og smør over
# Bland glasur og smør over


[[Category:Kage]]
[[Category:Kage]]

Nuværende version fra 13. nov. 2011, 10:05

Chokoladekage med appelsin

Uuuuhm, den er god. Rigtig god konsistens.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 250 gr. sukker
  • 300 gr. hvedemel
  • 75 gr. kakao
  • 1 tsk. natron
  • 3 1/2 dl. appelsinjuice
  • 150 gr. margarine
  • Glasur: Flormelis og vand, samt kakao til den mørke

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen
  2. Pisk æg og sukker til det skummer
  3. Mel, kakao og natron blandes i dejen sammen med juicen
  4. Smelt margarine og bland i dejen
  5. Bages i en smurt bradepande ved 150 grader varmluft i 25-30 minutter
  6. Bland glasur og smør over