Chokolademuffins med prinsessepynt: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt De bliver lige så fedtede som de er gode. Man kan jo sagtens lave dem uden denne fine pynt. Så er...)
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_2140.jpg|right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt]]
[[Image:IMG_2140.jpg|right|thumb|400px|Chokolademuffins med prinsessepynt]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


De bliver lige så fedtede som de er gode.
De bliver lige så fedtede som de er gode.

Nuværende version fra 7. jun. 2009, 19:50

Chokolademuffins med prinsessepynt

De bliver lige så fedtede som de er gode.

Man kan jo sagtens lave dem uden denne fine pynt. Så er det "bare" chokolademuffins.

Ingredienser

(12 stk.)

  • (husk muffinsforme)
  • 1 1/2 dl. mel
  • 4 spsk. kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniliepulver
  • 1 dl. sukker
  • 1 1/2 dl. oliemargarine
  • 1 dl. letmælk
  • 3 æg


Fyld

Fyldet behøver man ikke at lave. De går fint uden også.

  • 1/2 dl. creme fraiche
  • 12 små stykker mørk chokolade

Glasur

  • 1 1/2 dl. flormelis
  • 1 spsk. vand

Pynt

  • alt muligt, eksempelvis som på billedet

Tilberedning

  1. Mel, kakao, bagepulver, vaniliepulver og sukker røres sammen i en skål
  2. Oliemargarine, mælk og blommerne fra æggene blandes i en anden skål
  3. Pisk æggehviderne stive (eller bare tilsæt sammen med æggene, hvis du har lidt travlt)
  4. Bland tørre og våde ingredienser sammen
  5. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i dejen
  6. Kom papirsforme i muffinsformene
  7. Fordel dejen ligeligt i formene
  8. Læg en tsk. creme fraice og et stykke chokolade på hver
  9. Bagetid 10-15 minutter ved 180 grader varmluft
  10. Glasuren fordeles over muffins når de er afkølet
  11. Evt. pynt