De bedste Chocolate Chip Cookies: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 12: Linje 12:
* 1 1/2 tsk. bagepulver
* 1 1/2 tsk. bagepulver
* 1 1/2 tsk. groft salt
* 1 1/2 tsk. groft salt
* 180 gr. blødt smør
* 280 gr. blødt smør
* 280 gr. farin
* 280 gr. farin
* 240 gr. sukker
* 240 gr. sukker

Nuværende version fra 17. feb. 2015, 21:46

Chocolate Chip Cookies

Dejen kan holde sig op til 72 timer på køl når pakket ind i film.

Ingredienser

(ca. 35 stik.)

  • 480 gr. mel
  • 1 1/4 tsk. natron
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 1/2 tsk. groft salt
  • 280 gr. blødt smør
  • 280 gr. farin
  • 240 gr. sukker
  • 2 æg
  • 1-2 tsk. vaniliesukker
  • 250-300 gr. mørk chokolade (minimum 60%)
  • groft salt til strø

Tilberedning

  1. Bland mel, natron, bagepulver og salt i en skål og stil til side
  2. Pisk/rør smør og sukker lyst og luftigt
  3. Tilsæt æg 1 ad gangen, og rør godt efter hvert
  4. Tilsæt vanilie
  5. Bland de tørre ingredienser i dejen
  6. Rør til det lige akkurat er samlet
  7. Bland hakket chokolade i
  8. Kom bagepapir på bageplade og sæt dejen i kugler, 6-8 på hver bageplade (de flyder meget ud), de skal ikke trykkes flade, og skal have god plads
  9. Drys med lidt groft salt
  10. Bages ved 175 grader varmluft til de er let gyldne, men stadig bløde (ca. 15-20 minutter)
  11. Tag dem ud, og sæt pladen på en rist i ca. 10 minutter
  12. Lad derefter cookies køle helt af direkte på risten