Dessertchokoladekage: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right|frameless|thumb|400px|Dessertchokoladekage]]
[[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right|frameless|400px|Dessertchokoladekage]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}



Versionen fra 23. dec. 2008, 08:34

Dessertchokoladekage

Server den eksempelvis med is.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 270 gr. sukker
  • 3 spsk. kakao
  • 1/2 tsk. salt
  • vaniliepulver
  • Revet skal af en appelsin
  • 85 gr. mel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 100 gr. smeltet smør

Tilberedning

  1. Pisk æg og sukker let og luftigt
  2. Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen
  3. Vend det smeltede smør i
  4. Hæld dejen i en papirbeklædt springform
  5. Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten)