Frøsnappere

Fra Opskrifter
Version fra 17. okt 2014, 18:11 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Frøsnappere {{AdSenseInsidePostRight}} Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor. == Ingredien…')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Frøsnappere



Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.

Ingredienser

(16 stk.)

  • Det du skal bruge til grunddej til wienerbrød, samt
  • 150 gr. blødt smør
  • 100 gr. rørsukker
  • 1 æg til pensling
  • Birkes til pynt

Tilberedning

  1. Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
  2. Rør smør og sukker sammen til remonce
  3. Rul dejen ud til et 30x40 rektangel
  4. Fordel remoncen på 2/3 af dejen
  5. Fold dejen sammen i 3 lag, så dejstykket uden remonce foldes ind først
  6. Skær dejen ud i 16 stykker af 2 cm.
  7. Træk lidt i hvert stykke og drej enderne som en spiral
  8. Lad dem hæve på bageplade med bagepapir, tildækket og lunt, ca. 15 min.
  9. Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  10. Pensl med sammenpisket æg
  11. Drys med birkes
  12. Bages i 10-12 min. til de er gyldne