Gulerodsboller: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gulerodsboller == Ingredienser == * 1 pk. gær * 7 dl. lunkent vand * salt * 500 gr. gulerødder * 800 gr. mel == Tilber...)
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_2375_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gulerodsboller]]
[[Image:IMG_2375_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gulerodsboller]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 22. okt. 2008, 19:14

Gulerodsboller

Ingredienser

  • 1 pk. gær
  • 7 dl. lunkent vand
  • salt
  • 500 gr. gulerødder
  • 800 gr. mel

Tilberedning

  1. Opløs gæren i det lunkne vand
  2. Rør saltet i
  3. Bland 300 gr. mel i
  4. Skræl og riv gulerødderne
  5. Bland de revne gulerødder i dejen
  6. Tilsæt mere mel og ælt igennem
  7. Form til boller
  8. Sættes til hævning 1/2 times tid
  9. Bages ved 200 grader i 15-25 minutter, alt efter størrelsen