Hakket kød ala kebab: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
Linje 43: Linje 43:
# Smag til med citron og salt
# Smag til med citron og salt


[[Category:Hakke Oksekød]]
[[Category:Hakket Oksekød]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Pasta]]
[[Category:Pasta]]
[[Category:Ris]]
[[Category:Ris]]

Versionen fra 3. mar. 2008, 20:32

Hakket kød ala kebab

Ingredienser

Kebab

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 dl. brødkrummer
  • 1 dl. vand
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. mynte (kan udelades)
  • 3 spsk. persille
  • Salt og peber

Dressing

  • 1,5 spsk. tahin
  • 2 dl. sødmælksyoghurt
  • Citronsaft
  • Salt

Tilbehør

  • Godt brød (evt. godt pitabrød)
  • Iceberg med tomat og rå løg

Tilberedning

Kebab

NB: Man kan også stege på grill, hvis farsen sættes på spyd.

  1. Bland brødkrummer og vand i en skål (stå i 2 minutter)
  2. Hak hvidløg, persille og mynte hakkes
  3. Bland de andre ingredienser i og rør farsen godt
  4. Form farsen til aflange kødboller
  5. Steg på en pande

Dressing

  1. Kom tahin i en skål
  2. Rør yoghurt i
  3. Smag til med citron og salt