Hakket kød ala kebab: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1886_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød ala kebab]] | [[Image:IMG_1886_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hakket kød ala kebab]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
[[Image:IMG_0600.jpg|right|thumb|200px|Tilbehør]] | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 2. mar. 2009, 19:53
Ingredienser
Kebab
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 dl. brødkrummer
- 1 dl. vand
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. mynte (kan udelades)
- 3 spsk. persille
- Salt og peber
Dressing
- 1,5 spsk. tahin
- 2 dl. sødmælksyoghurt
- Citronsaft
- Salt
Tilbehør
- Pasta eller ris
- Godt brød (evt. godt pitabrød)
- Iceberg med tomat og rå løg
Tilberedning
Kebab
NB: Man kan også stege på grill, hvis farsen sættes på spyd.
- Bland brødkrummer og vand i en skål (stå i 2 minutter)
- Hak hvidløg, persille og mynte hakkes
- Bland de andre ingredienser i og rør farsen godt
- Form farsen til aflange kødboller
- Steg på en pande
Dressing
- Kom tahin i en skål
- Rør yoghurt i
- Smag til med citron og salt