Hakket kød ala kebab

Fra Opskrifter
Version fra 2. mar. 2009, 19:53 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Hakket kød ala kebab

Tilbehør

Ingredienser

Kebab

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 dl. brødkrummer
  • 1 dl. vand
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. mynte (kan udelades)
  • 3 spsk. persille
  • Salt og peber

Dressing

  • 1,5 spsk. tahin
  • 2 dl. sødmælksyoghurt
  • Citronsaft
  • Salt

Tilbehør

  • Pasta eller ris
  • Godt brød (evt. godt pitabrød)
  • Iceberg med tomat og rå løg

Tilberedning

Kebab

NB: Man kan også stege på grill, hvis farsen sættes på spyd.

  1. Bland brødkrummer og vand i en skål (stå i 2 minutter)
  2. Hak hvidløg, persille og mynte hakkes
  3. Bland de andre ingredienser i og rør farsen godt
  4. Form farsen til aflange kødboller
  5. Steg på en pande

Dressing

  1. Kom tahin i en skål
  2. Rør yoghurt i
  3. Smag til med citron og salt