Hotdogs pølsebrød

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Fil:Mangler.jpg
Hotdogs pølsebrød

Brødene kan fryses!

Ingredienser

(ca 20 stk.)

  • 25 gr. gær
  • 5 dl. lunt vand
  • 75 gr. sukker
  • 2 tsk. salt
  • 75 gr. smeltet smør
  • 550 gr. hvedemel
  • 250 gr. rugmel
  • 1 æg
  • 2 spsk. koldt vand

Tilberedning

  1. Rør gæren ud i vand
  2. Tilsæt sukker, salt, smeltet smør og mel (lidt ad gangen indtil nok)
  3. Lad dejen hæve i 1 time
  4. Dejen deles i 20 stk. og trilles til aflange pølsebrød
  5. Sættes tæt på bageplade (vokser sammen under bagning og får bløde sider)
  6. Lad brødene hæve ca. 1 time
  7. Pensl med æg, pisket med koldt vand
  8. Bages ved 200 gr. varmluft i ca. 10-15 minutter (til de er gyldne)