Kaffekage

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Kaffekage

Ingredienser

Dej

  • 3 æg
  • 225 gr. sukker
  • 225 gr. margarine
  • 225 gr. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kakao
  • 1 1/2 dl. stærk kaffe

Topping

  • 100 gr. kokosmel
  • 1 spsk. vaniliesukker
  • 80 gr. smeltet margarine
  • 1 1/2 spsk. kakao
  • 150 gr. flormelis
  • 1/2 dl. stærk kaffe

Tilberedning

Dej

  1. Æg og sukker piskes godt
  2. Tilsæt den smeltede margarine
  3. Til sidst kommes mel, kakao og bagepulver i sammen med kaffen
  4. Dejen hældes i en smurt form
  5. Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader

Topping

  1. Rær alle ingredienserne sammen i en gryde over svag varme
  2. Når kagen er halvkold smøres pynten på