Koteletter i fad: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 12: Linje 12:
* 250 gr. champignon
* 250 gr. champignon
* 1,5 ds. flåede hakkede tomater
* 1,5 ds. flåede hakkede tomater
* 3-4 dl. piskefløde
* 3-4 dl. fløde
* Salt og peber
* Salt og peber
* Paprika
* Paprika
Linje 28: Linje 28:
# Fordel champignon over koteletterne
# Fordel champignon over koteletterne
# Krydr godt med salt, peber og paprika
# Krydr godt med salt, peber og paprika
# Hæld tomater og piskefløde over
# Hæld tomater og fløde over
# Stil i ovnen i 1/2 time
# Stil i ovnen i 1/2 time
# Tag nu ud og læg baconskiver over
# Tag nu ud og læg baconskiver over

Versionen fra 4. okt. 2008, 18:57

Koteletter i fad
Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 3

Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1 stort løg
  • 250 gr. champignon
  • 1,5 ds. flåede hakkede tomater
  • 3-4 dl. fløde
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Bacon i skiver
  • Ris

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen
  2. Skær løget i grove skiver
  3. Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
  4. Svits løgene med kortvarigt
  5. Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
  6. Rens og snit champignon i grove stykker
  7. Fordel champignon over koteletterne
  8. Krydr godt med salt, peber og paprika
  9. Hæld tomater og fløde over
  10. Stil i ovnen i 1/2 time
  11. Tag nu ud og læg baconskiver over
  12. Stil i ovnen 1/2 time mere
  13. Sæt risene over og koge

Server med kogte ris.