Koteletter i fad: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_4994_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Koteletter i fad]]
[[Image:IMG_4994_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Koteletter i fad]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_4985_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Koteletter i fad - trin 1]]
[[Image:IMG_4985_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 1]]
[[Image:IMG_4986_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Koteletter i fad - trin 2]]
[[Image:IMG_4986_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 2]]
[[Image:IMG_4990_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Koteletter i fad - trin 3]]
[[Image:IMG_4990_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 3]]


Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.

Versionen fra 14. feb. 2009, 15:41

Koteletter i fad

Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 3

Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1 stort løg
  • 250 gr. champignon
  • 1,5 ds. flåede hakkede tomater
  • 3-4 dl. fløde
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Bacon i skiver
  • Ris

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen
  2. Skær løget i grove skiver
  3. Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
  4. Svits løgene med kortvarigt
  5. Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
  6. Rens og snit champignon i grove stykker
  7. Fordel champignon over koteletterne
  8. Krydr godt med salt, peber og paprika
  9. Hæld tomater og fløde over
  10. Stil i ovnen i 1/2 time
  11. Tag nu ud og læg baconskiver over
  12. Stil i ovnen 1/2 time mere
  13. Sæt risene over og koge

Server med kogte ris.