Mettes kyllingefad

Fra Opskrifter
Version fra 4. jan. 2009, 20:38 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Mettes kyllingefad - anrettet med nudler {{AdSenseInsidePostRight}} [[Image:IMG_9957_finished.jpg|right|thumb|200px|Mettes kyll...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Mettes kyllingefad - anrettet med nudler

Mettes kyllingefad
Mettes kyllingefad - tilbehør

Retten her er både ret nem og rimeligt hurtig at lave, og dermed egner den sig godt til hverdagsmad.

Derudover er den også dejlig let i det, så den kan fint bruges en sommeraften. Giver du den en ekstra gang stærk chili, er den sikkert også fin til en kold vinteraften.

Både ris og nudler egner sig som tilbehør.

Ingredienser

Kyllingefadet

  • 300 gr. kyllingefilet
  • 1 rød peber
  • 1/4 l. fløde (18%)
  • 1/4 l. skummetmælk
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 1 spsk. sød chilisovs (eller lidt ketchup)
  • Paprika
  • Salg og peber

Tilbehør

  • Ris eller nudler
  • Peanuts
  • Ananas
  • Kokosmel

Tilberedning

  1. Kog ris eller nudler
  2. Skær kylling i tern og svits det i olie, krydr det med salt, peber og paprika direkte på panden
  3. Læg kødet i et ildfast fad
  4. Steg bacon på en pande, bræk det ud i mindre stykker og strø over kødet
  5. Skær rød peber i tern og læg over kødet
  6. Hæld fløde og mælk over
  7. Krydr med chilisovs efter behag
  8. Stil i ovnen ved 180 grader varmluft i 20 minutter.

Servér med peanuts, ananas og kokosmel i små skåle, som man kan krydre individuelt fra. Hertil ris eller nudler.