Mexicansk Chorizogryde: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_2419_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Mexicansk Chorizogryde]]
[[Image:IMG_2419_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Mexicansk Chorizogryde]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt.
Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt.

Nuværende version fra 25. feb. 2010, 16:44

Mexicansk Chorizogryde

Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt.

Chorizopølsen giver en stærkt krydret ret, uden at retten som sådan er stærk. Er du til det stærke, så brug den stærke tacosovs. Hvis ikke, så brug den milde.

Ingredienser

  • Ris som tilbehør
  • 400 gr. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 100 gr. chorizopølse
  • 2 dl. tacosovs fra glas (mild er fint, stærk til dem, der ønsker)
  • 1 dl. bouillon
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • Persille
  • Olie til stegning

Tilberedning

  1. Kog risene
  2. Hak løget i tern
  3. Skær squash i tern
  4. Skær chorizopølsen i små tern
  5. Svits løg, squash og pølse i olien i en gryde
  6. Svits oksekødet med til det har skiftet farve
  7. Tilsæt tacosovs, bouillon og oregano
  8. Kog 4-5 minutter uden låg
  9. Smag til med salt og peber