Minideller med kokosmælk, lime og karry: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1897_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minideller med kokosmælk, lime og karry]]
[[Image:IMG_1897_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minideller med kokosmælk, lime og karry]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 11. apr. 2009, 05:38

Minideller med kokosmælk, lime og karry

Ingredienser

Til 4 personer.

Tilbehør

Fars

  • 400 gr. hakket oksekød (man kan også lave dem af svinekød)
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Evt. karry
  • 1 løg
  • Lidt sambal olek efter smag
  • 1 dl. vand
  • Olie til stegning

Sovs

  • 2 løg
  • 4 dl. kokosmælk
  • 1 spsk. stærk, rød karrypasta
  • 1 lime
  • Salt og peber

Tilberedning

Fars

  1. Rør kødet med krydderier
  2. Hak løget fint, og rør med i farsen
  3. Rør chili og vand i
  4. Form små runde deller, og steg i olien

Sovs

  1. Skær 2 løg i både
  2. Svits løg lidt i olie
  3. Tilsæt kokosmælk og karrypasta
  4. Simrer i 5 minutter
  5. Krydr med saft fra limefrugt, salt og peber

Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis Broccolisalat med bacon.