Nuddelsuppe med kylling: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
Linje 33: Linje 33:
# Overhæld nudler med suppen
# Overhæld nudler med suppen
# Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander
# Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Suppe]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:Kylling]]

Versionen fra 24. mar. 2008, 12:22

Nuddelsuppe med kylling

Ingredienser

  • 150 gr. bønnespirer
  • 250 gr. nudler (1 pakke)
  • 300 gr. kyllingefilet
  • Olie
  • Teriyakisovs
  • 1 liter kyllinge- eller grøntsagsfond/bouillon
  • 2 spsk. Chili-Ramen sovs
  • 4 forårsløg i skiver
  • 1 rød chili (kan udelades)
  • 1/2 rødløg i tynde skiver
  • 1 lime i 1/8 dele
  • 6 kviste frisk koriander

Tilberedning

  1. Blancher bønnespirer i en gryde med kogende vand (10 sek.)
  2. Hæld vandet fra (gem det)
  3. Skyld bønnespirerne under koldt vand
  4. Kog nudlerne i det gemte kogevand
  5. Hæld vandet fra
  6. Skyl nudlerne under koldt vand
  7. Gnid kylling med olie
  8. Steg kylling til det er færdigt
  9. Tag kylling af varmen og pensel med teriyakisovs
  10. Skær kylling i skiver på skrå
  11. Opvarm fonden
  12. Fordel nudler i 2 store skåle
  13. Rør Chili-Ramen sovs i fonden
  14. Overhæld nudler med suppen
  15. Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander