Pandekager: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 20: Linje 20:
# Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider
# Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider


[[Category:Morgenmad]]
[[Category:Kage]]
[[Category:Kage]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Tilbehør]]

Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12

Pandekager

Pandekager er nemt og lækkert. Kan bruges til eftermiddagslækkert, dessert eller morgenmad. Prøv dog også de Amerikanske pandekager hvis den står på morgenmad eller måske ligefrem brunch.

Ingredienser

  • 4 æg
  • 4 dl. mælk
  • 4 dl. mel
  • 1 tsk. sukker
  • Lidt kardemomme
  • Margarine til bagning

Tilberedning

  1. Slå æg ud i en blender
  2. Hæld mælk, mel, sukker og kardemomme oveni
  3. Blend godt sammen til flydende deje uden klumper
  4. Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider