Pestomørbrad: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Pestomørbrad {{AdSenseInsidePostRight}} right|thumb|300px|Pestomørbrad - klar til ovnen Her er en fantastisk …') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 8: | Linje 8: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
=== Mørbrad === | === Mørbrad === | ||
Linje 18: | Linje 16: | ||
=== Sovs === | === Sovs === | ||
* | (4 personer) | ||
* 4,5 dl. piskefløde | |||
* 1 glas grøn pesto (ikke det hele skal bruges!) | * 1 glas grøn pesto (ikke det hele skal bruges!) | ||
* ca. | * ca. 150 gr. rød cheddar | ||
* Persille | * Persille | ||
Linje 42: | Linje 42: | ||
# Pisk fløden til skum | # Pisk fløden til skum | ||
# Bland med | # Bland med 4,5 spsk. pesto og revet cheddar samt 1 1/2 dl. hakket persille | ||
=== Færdiggør === | === Færdiggør === |
Nuværende version fra 2. maj 2010, 15:51
Her er en fantastisk ret. Specielt er det at lave en sovs bestående af flødeskum, cheddar og pesto. Okay, sundt er det ikke, ... men det smager knaldgodt.
Servér med kartoffelmos, ristede pinjekerner og hakket persille. Lav evt. også nogle bagte tomater til.
Ingredienser
Mørbrad
- 1 svinemørbrad
- 1 pk. bacon i skiver
Sovs
(4 personer)
- 4,5 dl. piskefløde
- 1 glas grøn pesto (ikke det hele skal bruges!)
- ca. 150 gr. rød cheddar
- Persille
Tilbehør
- Kartoffelmos eller hasselbagte kartofler
- Pinjekerner
- Persille
- Salat
Tilberedning
Mørbrad
- Afpuds mørbrad og skær i 3-4 cm. tykke bøffer
- Omvikl bøfferne med bacon
- Lægges i stort ildfast fad og krydres med salt og peber
- Bages i ovnen 12. minutter ved 250 grader
Sovs
- Pisk fløden til skum
- Bland med 4,5 spsk. pesto og revet cheddar samt 1 1/2 dl. hakket persille
Færdiggør
- Efter de 12 minutter tages mørbradbøfferne ud og 1 (stor) klat "sovs" lægges oven på hver
- Ind i ovnen igen ca. 10 minutter eller til flødeskummet er blevet til gylden sovs i fadet