Pizza med svampe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]]
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon på.
''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon på.

Nuværende version fra 18. maj 2014, 14:13

Pizza med svampe

Husk: Savner man kød kan man lave den med bacon på.

Ingredienser

Dej

(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)

  • 25 gr. gær
  • 2 1/2 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 gr. hvedemel

Fyld

  • lidt olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
  • hakket persille
  • tomatsauce (færdigkøbt er fint)
  • 125 gr. reven mozzarellaost
  • Salt og peber
  • evt. bacon

Tilberedning

Dej

  1. Opløs gøren i lunkent vand
  2. Tilsæt salt, olie og mel
  3. Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
  4. Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir

Fyld

  1. Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt
  2. Rens champignon og skær i skiver
  3. Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
  4. Sauter svampene med i 1 minuts tid
  5. Kom nu persillen ved

Samle og bage

  1. Fordel tomatsovs over hele bunden
  2. Læg svampeblandingen ovenpå
  3. Dernæst den forstegte bacon
  4. Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
  5. Dernæst lægges ost på
  6. Bag yderligere 10 minutter