Pizza med svampe

Fra Opskrifter
Version fra 15. okt. 2008, 19:53 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Pizza med svampe ''Husk'': Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld. == Ingred...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Pizza med svampe

Husk: Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld.

Ingredienser

Dej

  • 25 gr. gær
  • 2 1/2 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 gr. hvedemel

Fyld

  • 1/2 dl. olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
  • 1 dl. hakket persille
  • 1 dl. tomatsauce (færdigkøbt er fint)
  • 125 gr. reven mozzarellaost
  • Salt og peber

Tilberedning

Dej

  1. Opløs gøren i lunkent vand
  2. Tilsæt salt, olie og mel
  3. Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
  4. Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir

Fyld

  1. Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
  2. Sauter svampene med i 1 minuts tid
  3. Kom nu persillen ved

Samle og bage

  1. Fordel tomatsovs over hele bunden
  2. Læg svampeblandingen ovenpå
  3. Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
  4. Dernæst lægges ost på
  5. Bag yderligere 10 minutter