Sauce Bolognese (hurtig): Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
 
Linje 22: Linje 22:
== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager ca. 10 minutter
# Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter
# Tilsæt kødet og brun det
# Tilsæt kødet og brun det
# Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
# Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter

Nuværende version fra 4. dec. 2009, 16:04

Sauce Bolognese til hverdag

Her er en rigtig god hverdagskødsovs.

Husk: Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne sugo i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave).

Ingredienser

  • Pasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 2 finthakkede løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 glas rødvin
  • 3 spsk. koncentreret tomatpure
  • Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
  • Salt, peber og oregano

Tilberedning

  1. Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter
  2. Tilsæt kødet og brun det
  3. Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
  4. Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
  5. Tilsæt tomatpure
  6. Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
  7. Smag til med salt, peber og oregano