Skinke i paprikasovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 18: Linje 18:


# Kog risene.
# Kog risene.
 
# Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
# Steg bacon sprødt på pande og læg dem på køkkenrulle på en tallerken
# Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
# Skær skinkekødet i tynde strimlet og svits det i olien sammen med paprika
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
# Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder og svits det hele sammen med kødet
# Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
# Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber
# Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber

Versionen fra 9. feb. 2008, 16:22

Ingredienser

  • Ris
  • 100 gr. bacon i tern
  • 1/2 kg skinkekød
  • 1 spsk. paprika
  • 250 gr. champignon
  • 1/2 broccolihoved
  • 3 gulerødder
  • 1 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 1/4 liter creme fine
  • Hakket persille (pynt)
  • Salt & peber
  • Olie

Tilberedning

  1. Kog risene.
  2. Steg bacon sprødt på pande og læg det på køkkenrulle på en tallerken
  3. Skær skinkekødet i tynde strimler og svits det i olien sammen med paprika
  4. Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
  5. Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder, og svits det hele sammen med kødet
  6. Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
  7. Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber

Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.