Spaghetti Carbonara

Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 14:09 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Spaghetti Carbonara

Ingredienser

(3-4 personer)

  • 300 gr. bacon i skiver
  • 500 gr. spaghetti
  • 4 pasteuriserede æg
  • 12 spsk. fløde
  • 8-10 tsk revet parmesan
  • Salt og peber
  • 1 dusk persille

Tilberedning

Det er nemt nok, men man skal lige være lidt varsom med æggemassen. Man skal virkelig røre, og vove over den, for at den ikke bliver til røræg. Den skal stadig være flydende, når man tager den af.

  1. Start med at koge spaghettien (den skal være kogt og klar, når man går igang med æggesovsen)
  2. Steg bacon sprødt og bræk det i mindre stykker efter stegning
  3. Pisk æg, fløde, parmesanost, salt og peber sammen
  4. Kom æggemassen i en varm gryde, og rør konstant godt rundt
  5. Tag æggemassen af varmen straks når den tykner (den skal være flydende, ikke røræg!)
  6. Vend bacon og spaghetti i æggemassen
  7. Server med det samme, med hakket persille på toppen, og lidt ekstra parmesan