Stegt flæsk med kartofler og persillesovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: [[Image:|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]] {{AdSenseInsidePostRight}} Nemt, godt og knaldende usundt. == Ingredienser == == Tilberedning == [[...)
 
No edit summary
 
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]]
[[Image:IMG_5153.jpg|right|thumb|400px|Stegt flæsk med kartofler og persillesovs]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_5148.jpg|right|thumb|300px|Stegt flæsk]]


Nemt, godt og knaldende usundt.
Nemt, godt og knaldende usundt.
Linje 6: Linje 7:
== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


* Flæsk
* Groft salt
* Kartofler
* Smør
* Mælk
* 2-3 spsk. mel
* Persille


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# Steg flæsket, drys godt med groft salt på begge sider
# Kog kartoflerne
# Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
# Hak persille meget fint og tilsæt sovsen


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Dansk]]
[[Category:Dansk]]
[[Category:3 Stjerner]]

Nuværende version fra 12. apr. 2011, 16:03

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Stegt flæsk

Nemt, godt og knaldende usundt.

Ingredienser

  • Flæsk
  • Groft salt
  • Kartofler
  • Smør
  • Mælk
  • 2-3 spsk. mel
  • Persille

Tilberedning

  1. Steg flæsket, drys godt med groft salt på begge sider
  2. Kog kartoflerne
  3. Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
  4. Hak persille meget fint og tilsæt sovsen