Stegt flæsk med kartofler og persillesovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 8: Linje 8:


* Flæsk
* Flæsk
* Groft salt
* Kartofler
* Kartofler
* Smør
* Smør
Linje 16: Linje 17:
== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# Steg flæsket
# Steg flæsket, drys godt med groft salt på begge sider
# Kog kartoflerne
# Kog kartoflerne
# Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
# Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring

Nuværende version fra 12. apr. 2011, 16:03

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Stegt flæsk

Nemt, godt og knaldende usundt.

Ingredienser

  • Flæsk
  • Groft salt
  • Kartofler
  • Smør
  • Mælk
  • 2-3 spsk. mel
  • Persille

Tilberedning

  1. Steg flæsket, drys godt med groft salt på begge sider
  2. Kog kartoflerne
  3. Smelt smøret, rør mel i, tilsæt mælk lidt efter lidt ved omrøring
  4. Hak persille meget fint og tilsæt sovsen