Tebirkes

Fra Opskrifter
Version fra 17. okt. 2014, 18:08 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Tebirkes

Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.

Ingredienser

Tilberedning

  1. Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
  2. Del dejen i 2 lige store stykker
  3. Rul hver stykke ud til et rektangel på ca. 24x8cm.
  4. Skær hver del ud i 6 stykker (12 i alt)
  5. Fordel stykkerne på bageplader med bagepapir
  6. Lad hæve tildækket og lunt i 30 min.
  7. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  8. Pensl tebirkes med sammenpisket æg
  9. Drys med enten birkes eller sesamfrø
  10. Bag i 12-15 min til de er gyldne