Verdens nemmeste boller

Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 13:51 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Nemme boller {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (10-12 stk) * 15 gr. gær * 1/2 l. koldt vand * ca. 600 gr. hvedemel …')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Nemme boller

Ingredienser

(10-12 stk)

  • 15 gr. gær
  • 1/2 l. koldt vand
  • ca. 600 gr. hvedemel
  • 1 1/2 tsk. salt

Tilberedning

  1. Rør gær i koldt vand
  2. Tilsæt mel og salt og rør sammen
  3. Drys lidt mel over, dæk skål med film
  4. Sæt på køl natten over
  5. Næste morgen: Tænd ovn på 255 grader varmluft
  6. Læg boller på bagepapir med skeer
  7. Drys med mel over bollerne
  8. Bag i 8 min ved højeste varme, skru ned til 200 grader og bag 15-20 min.